top of page
Välkommen till Hjo Brukshundklubb!

 

Som medlem kommer du att utveckla dig tillsammans med din hund - vare sig du är ute efter sköna promenader i skogen, en trogen vän i vardagen eller hundsport.

Som medlem får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser. Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter. Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.

BLI MEDLEM 

För att bli medlem i (fyll i ert klubbnamn) klickar du på den här länken:  brukshundklubben.membersite.se

Ny medlem klickar därefter på knappen ”Bli medlem” Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap - Bli medlem i vänster menyn. På förbundets hemsida finns en guide som visar hur man blir medlem.

MEDLEMSAVGIFT 

Medlem får du många förmåner. Du är tex försäkrad när du går kurs, och får tidningen Brukshunden, läs mer om förmåner
www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/medlemsformaner/

Medlemsavgift:

  • Förbundsavgiften är 485 kronor per år inom Sverige. I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt.

  • För familjemedlemmar bosatta på samma adress är avgiften 85 kr.

  • Om du är medlem i en annan lokalklubb eller i en av SBKs rasklubbar är avgiften 85 kr.

  • Om du är mellan 7 och 25 år är det mer fördelaktigt att vara medlem i Sveriges Hundungdom och välja Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap till priset av ett. Samma år som du fyller 26 år går medlemskapet automatiskt över till SBK.


 

Ordinarie medlemskap

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Familjemedlemskap

Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

Så här gör du för att lägga till en familjemedlem.

  • För att lägga till en familjemedlem så måste du logga in på SBK hemsida.

  • När du har loggat in så trycker du på rullmenyn som befinner sig vänster om SBK loggan.

  • Tryck på rubriken "Min familj"

  • Tryck sedan på länken "Lägg till familjemedlem/medlemmar"

  • Fyll i enkäten och spara.

 

SBK logga in

Ungdomsmedlemskap

Ungdomsmedlem är 6-25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då blir du medlem i båda klubbarna till priset för en. Du får båda tidningarna Brukshunden och Hundsport och får ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundklubben. Läs mer på www.shu.se.

Utlandsmedlemskap

Utlandsmedlem betalar förbundsavgift på 530 kr per år plus lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.

Hedersmedlem (hedersledamot)

Klubbar, distrikt och förbund kan utse hedersmedlemmar. Detta kan göras för personer som på ett förtjänstfullt sätt har främjat klubbens syften. Medlemskapet är jämnställt med ordinarie medlemskap och aktuell instans står för hela medlemskapet. Hedersmedlem är en medlemskategori men också en titel.

 Läs mer här om hedersmedlem

Medlemsavgift       400 kr

I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt.

22

För familje- och utlandsmedlemskap kontaktar du den aktuella klubben och betalar direkt till klubben första året. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis. Övriga medlemskap registrerar du via vårt digitala medlemsformulär. Du får en avi skickad till den e-postadress som du anger i formuläret.

Ditt medlemskap blir giltigt först när din betalning är registrerad hos oss.

 Jag vill veta mer

bottom of page