top of page
Hund ger high five

Kurser

Nytt för i år är att anmälningarna går via studiefrämjandet och ni kommer automatiskt till deras hemsida när ni trycker på knapparna "Anmäl dig här" 

Söt valp

Valpkurs

Instruktör

Eva Harrysson

Antal tillfällen

6

Kostnad

750 kr

Start

27/3  kl: 19:00

Vi går igenom grunden hur du kan lägga grunden till en god kontakt och relation med din hund, med hjälp av lek och positiv träning. Du får lära dig övningar och belöningsmetoder som stärker din relation med din valp och som skapar möjlighet till fortsatt positivt hundägande. kursen omfattar både teori (tex valpens utveckling, tränings grunder, hunden och lagen) och praktiska övningar (tex hur man kan träna gå fint i koppel, inkallning, sitt, stanna kvar och förbudsträning).

20220613_205925_edited.jpg

Agility  Nybörjare

Instruktör

Elin Ahlin

Antal tillfällen

6

Kostnad

750 kr

Start

26/4  kl: 18:00

Kursens innehåll samt mål/syfte: Målet med kursen är att lära sig grunderna i agility. Vi kommer lära in alla de olika hindertyperna samt grunder i handling. Teoretiskt kommer vi bland annat gå igenom hur vi tänker skadeförebyggande och hur vi fördjupar samarbete med hunden. Förkunskaper: : Hund och förare ska ha god kontakt och kunna vara lös bland andra hundar. Hunden ska ha fyllt 12 månader för att kunna utföra alla hinder, om hunden ej fyllt 12 månader anpassas kursen till hundens ålder.

FULL! Men ställ er gärna på väntelista

Startade kurser men platser kvar.

Är du intresserad att gå en kurs men du märker att startdatumet har passerat så behöver det inte betyda att det är helt kört för det.  Det händer ibland att det finns platser kvar så tveka inte att skicka iväg en förfrågan till utbildning@hjobk.se så kan du hoppa in på den tomma platsen. 
bottom of page